After successfully completing work for this customer’s son, we were invited back to tender for his two rear extensions on opposite sides of the House.


One extension was to increase the lounge, giving them more space for when the family visited and entertaining.

The second extension made the kitchen larger and incorporated a utility room that lead off the kitchen.

Some small alterations where made internally, to allow two restricted rooms become one functional sitting area. Both extensions ran side by side. The project was managed from foundations all the way through to decoration.

We worked closely with the customer, making sure all their needs where catered for while living in the property while the work was being carried out.

Project Details:

Date: March 2014

Location: Raby Mere, Wirral

Client: Mr and Mrs Wolff

Value: £48,000

Category: Single Storey Extension